Apua sinun avullasi

Oletko järjestämässä yleisötilaisuutta? Varaa ajoissa tilaisuutesi arvoiset ensiapupäivystäjät SPR Itä-Helsingiltä. Palvelemme tarvittaessa jopa valtakunnallisesti isoissakin tapahtumissa.

Olemme vapaaehtoisiin pohjautuva järjestötoimija. Erotumme kaupallisista toimijoista, sillä meidän ei tarvitse tuottaa liikevoittoa. Tämä näkyy laadussamme.

Koko ensiapupäivystyksiemme tuotto käytetään suoraan toimintaamme Itäisen Helsingin sekä niin valtakunnallisen kuin kansainvälisen Punaisen Ristin hyväksi. Teet hyvää ympäroivälle yhteiskunnalle jo pelkästään tilaamalla meiltä – tuet suoraan mm. lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisemistä, läksyhelppitoimintaa sekä vanhustyötä.

Punainen Risti huolehtii vuosittain yli kolmentuhannen tapahtuman ensiavusta. Vuosittain autamme yli 15 000 henkeä.

Yleisötilaisuuksista ja ensiavusta

Ensiavun tilaaminen yleisötapahtumaan on suoraan sanottuna järkevää – siksi ihan virallisestikin tapahtumanjärjestäjän velvollisuuksiin kuuluu ensiavun järjestäminen.

Laadukkaalla ensiavulla pidät asiakkaasi tapahtumassasi kiinni hyvällä fiiliksellä, ovien sulkeutumiseen saakka. Ensiavun näkyväkin läsnäolo tuo myös asiakkaillesi turvallisuuden tunnetta; täällä on hyvä olla, vaikka jotain sattuisikin.

Oli tapahtumasi messut, konsertti, festivaali, urheilutapahtuma, pikkujoulut, markkinat, näytös, yritystilaisuus tai muu yleinen kokoontuminen, autamme sinua mielellään. Hoidamme kaiken ensiapuun liittyvän puolestasi jo ensiapusuunnitelmasta sekä mahdollisista viranomaisilmoituksista alkaen; yksi asia josta murehtia vähemmän. Työskentelemme kanssasi yhdessä, ja muotoilemme juuri sinun tapahtumaasi sopivan paketin.

SPR Itä-Helsingin ensiaputiimi

Ensiaputiimimme koostuu SPR:n standardoidun ensiapu- sekä päivystäjäkoulutuksen käyneistä, pitemmälle ensivastekoulutuksella kouluttautuneista sekä terveydenhuoltoalan ammattilaisista, kuten hoitotason ensihoitajista. Olemme koulutettuja myös henkisen tuen sekä päihdetyön saralla. SPR Itä-Helsingiltä saat aidosti laadukasta ja osaavaa palvelua.

Ensiaputiimimme toimintaa valvoo terveydenhuoltoalan ammattilainen, joka on toiminut vuosia ensihoitoyrittäjänä. Voimme myös tarjota ensivastetason päivystykset sekä lääkärin mukaan, tai jopa sairaanhoitajan vastaanoton päivystykseen yhdessä SPR-verkoston avulla. 

Ensivastetasoisilla ensiauttajillamme on lisälääkkeitä ja -varusteita käytettävissään. He voivat aloittaa useampia hoitotoimia hengityksen ja verenkierron turvaamiseksi ennen ensihoitoyksikön saapumista. Ensivastekouluksen takana on Pelastusopisto. Ensivaste onkin osa ensihoitojärjestelmää.

SPR Itä-Helsinki ei ole yksityisen terveydenhuoltoalan toimija. Toimimme mielellämme yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.

Yhdessä viranomaisten kanssa

SPR:n ensiapupalvelu on standardoitua ja yhdessä viranomaisten kanssa suunniteltua. Toimintamme suunnitteluun osallistuvat mm. paikallinen pelastuslaitos, HUS ja sosiaali- ja terveysministeriö. 

Punainen Risti varmistaa vähintään vuosittain jokaisen ensiapu- kuin ensivastepäivystäjän osaamisen. SPR Itä-Helsingin ensiaputiimi harjoittelee säännöllisesti vähintään kahden viikon välein pitääkseen osaamisensa relevanttina sekä tarjottavan palvelun laadukkaana.

Helsingin kaupungin pelastuslaitos luokittelee SPR Itä-Helsingin merkittäväksi ensihoidon yhteistyökumppaniksi.

Kalusto

Päivystystoimintamme ytimenä toimii moderni pelastuspalveluauto, eli ambulanssi. Sen on varustellut Helsingin kaupungin pelastuslaitos. Ambulanssi on varusteltu kuten perustason ensivasteyksikkö, tosin lisää on tulossa.

Varusteina auton oman varustelun lisäksi mm. monitoridefibrillaattori, ensivastetasoinen hoitoreppu, pienempiä jalkapartiohoitoreppuja, tyhjiötuotteita, rankalauta, paarit sekä kantotuoli. Lisää järjestyy.

Viestiliikenteeseen käytämme viranomaisverkko VIRVEä.

Tarpeittesi mukaan

Vaikka kotimme onkin Helsingissä ja toimimme primääristi Uudellamaalla, liikumme mielellään myös valtakunnallisesti. Voimme toimittaa tarpeittesi mukaan niin yhden päivystysparin kuin useita kymmeniä päivystäjiä ympärivuorokautisiin vuoroihin haastavissa olosuhteissa, yhdessä valtakunnallisen Punaisen Ristin verkoston sekä terveydenhuoltoalan kumppaniemme kanssa. Toimimme myös mielellään toisen organisaation alaisuudessa luotettavana alihankkijana.

Meistä sanottua

Olemme saaneet runsaasti positiivista palautetta niin Pelastuslaitokselta, vastaanottavilta terveydenhuollon yksiköiltä, potilailta, sidosryhmiltä kuten järjestyksenvalvonnalta sekä tilaisuuden järjestäjiltäkin. Ammattimaista näkemystämme sekä työskentelymme laadukkuutta arvostetaan. Toimitamme referenssejä mielellään pyydettäessä, ja olet ehkä saattanut nähdä työskentelyämme mediassakin.

Ollaan yhteydessä.

Kokeneet ensiapupäivystäjät ovat yleisön ja tapahtumanjärjestäjänkin etu. Ensiapupäivystys kannattaa tilata hyvissä ajoin, jolloin yksityiskohdatkin saadaan hiottua viimeisen päälle.